Prognoza meteo. Zile tipice de vară în mijlocul primăverii

  • De mâine ai parte de vreme foarte caldă, dar instabilă
  • O să fie chiar şi 28 de grade, dar dupa-amiaza vin ploile torenţiale
  • Vreme foarte caldă, dar cu averse şi vijelii în toată ţara
2063 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Zile tipice de vară în mijlocul primăverii

Prognoza meteo. Zile tipice de vară în mojlocul primăverii

Prognoza pentru ţară

La noapte în vest, nord-vest, centru şi la munte vin ploile însoţie de tunete, fulgere şi vânt. Vântul va sufla cu putere în regiunile estice. Minimele vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade.

Mâine o să fie foarte cald în sud şi est, dar ai parte şi de fenomene de instabilitate. Din a doua parte a zilei vin aversele în vest, centru, nord şi la munte, apoi spre seară şi la începutul nopţii şi în sudul ţării. Aşteaptă-te la averse torenţiale cu tunete, fulgere, vânt şi grindină. Maximele vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade şi doar pe litoral o să fie în jur de 13 grade.

Joi tot vreme caldă, cu averse de vară însoţite de tunete şi fulgere, vijelii şi grindină, mai ales în a doua parte a zilei. Ele încep în nord, centru şi nord-est, deal şi la munte şi apoi se extend în restul ţării. Maximele pornesc de la 14 grade pe litoral şi ajung până la 28 de grade.

Vineri în nord, centru, la deal şi la munte ai parte de averse pe tot parcursul zilei. Ca într-o zi de vară. În restul ţării ai parte şi de perioade cu vreme mai liniştită, iar maximele vor fi cuprinse între 15...16 grade în Dealurile de Vest şi 27 de grade în Bărăgan.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte liniştită cu 10 grade Celsius.

Mâine tot vreme caldă, cam 27 de grade, dar după-amiază aşteaptă-te la averse cu tunete, fulgere şi vânt puternic.
 
Scenariul nu se schimbă nici joi. Cald peste zi, 26 de grade şi după-amiază tipică de vară, cu averse, tunete şi fulgere.

Şi vineri o să fie cald, 24….25 de grade şi aversele vin în a doua parte a zilei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici