Val de aer tropical în România. Temperaturile ajung până la 25 de grade în Europa Centrală şi de Est

După valul de aer rece din România, meteorologii de la Severe Weather Europe anunţă o schimbare radicală de vreme în Europa Centrală şi de Est, inclusiv la noi în ţară.

18957 afișări
Imaginea articolului Val de aer tropical în România. Temperaturile ajung până la 25 de grade în Europa Centrală şi de Est

Val de aer tropical în România. Temperaturile ajung la 25 de grade în Europa Centrală şi de Est

Prognoza specialiştilor Severe Weather Europe arată că în România, dar şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, vine un nou val de căldură. Temperaturile ridicate sunt asteptate în zilele următoare, după valul de aer rece care a adus ninsori, ploi şi temperaturi scăzute.

Valul de frig polar se va mai resimţi şi în cursul zilei de vineri, cu temperaturi cu 10 grade mai mici decât normalul perioadei, însă, începând de sâmbătă, valul de aer tropical va ajunge în zonă, împingându-l pe cel polar, informează severeweather.com.

Specialiştii Severe Weather avertizează, astfel, că în Europa de Est şi Balcani, temperaturile vor ajunge până la 25 de grade într-un interval de numai 3 zile, de sâmbătă, 2 noiembrie, până luni, 4 noiembrie.

Pana atunci insa, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a ţării, precum şi în zonele deluroase din restul teritoriului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici