ACL Cluj face plângere penală după vandalizarea unui cort unde se strâng semnături pentru Iohannis

Liderii Alianţei Creştin Liberale (ACL) Cluj vor depune, luni, o plângere penală la Parchet, după ce un cort de campanie din centrul oraşului, unde se strâng semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la Preşedinţie, a fost vandalizat.

430 afișări
Imaginea articolului ACL Cluj face plângere penală după vandalizarea unui cort unde se strâng semnături pentru Iohannis

Klaus Iohannis (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Co-preşedintele ACL Cluj Marius Nicoară a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cortul de pe Bulevardul Eroilor unde se strâng semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis a fost vandalizat, astfel că a fost anunţată Poliţia, iar luni va fi depusă o plângere penală la Parchet.

"Cortul în care noi strângem semnăturile a fost vandalizat, în sensul că sigla Alianţei Creştin Liberale a fost tăiată cu cuţitul şi luată de acolo. Noi am sesizat deja organele de anchetă, Poliţia a venit, a constatat şi luni vom depune o plângere penală pentru că o astfel de faptă de vandalizare şi de lovire a intereselor Alianţei Creştin Liberale se pedepseşte, conform Codului de Procedură Penală, cu o lună până la trei luni închisoare şi sigur că vom cere ca Poliţia să îşi facă rapid datoria, să verifice pe camerele de supraveghere pe care le are Primăria imaginile, ca să identifice persoana care a făcut acest lucru şi să fie pedepsită conform legii", a afirmat Marius Nicoară.

Nicoară a precizat că, la Cluj-Napoca, acesta este primul caz de vandalizare a afişelor sau corturilor ACL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici