ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Marius Neculoiu, directorul Spitalului Judeţean Braşov, candidat PNL în Braşov

Managerul Spitalului Judeţean Braşov, Marius Neculoiu, care candidează din partea PNL pentru un mandat de deputat în Braşov, are, potrivit declaraţiei de avere depuse la BEJ, cinci case, trei terenuri în judeţele Braşov şi Cluj, precum şi un venit anual de peste 160.000 de lei.

1629 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Marius Neculoiu, directorul Spitalului Judeţean Braşov, candidat PNL în Braşov

ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Marius Neculoiu, directorul Spitalului Judeţean Braşov, candidat PNL în Braşov (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Marius Neculoiu este candidatul USL pentru Camera Deputaţilor - Colegiul 4 zona Bartolomeu - Tractorul - Astra. Contracandidaţii lui Neculoiu sunt: Florian Staicu (PDL), consilierul local Szente Ladislau (UDMR), Cristian Stănescu (PRM), Ovidiu Fodor (PPDD), Szasz Agnes (PPMT) şi Cătălin-Cosmin Nămăescu (PER).

În declaraţia sa de avere depusă la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Braşov, Neculoiu menţionează că are, împreună cu rude, două terenuri de o mie de metri pătraţi şi nouă hectare, în Poiana Mărului, ambele moştenite. De asemenea, el are, împreună cu soţia, un teren intravilan de 900 de metri pătraţi în Braşov, cumpărat în 2005.

Totodată, medical braşovean deţine cinci case, una moştenită, în Poiana Mărului, şi patru cumpărate împreună cu soţia între anii 1999 şi 2011, în Braşov, Cluj Napoca şi Apahida (Cluj).

Neculoiu are două credite la bancă, unul din 2011 de 55.000 de euro şi altul din 2012 de 15.000 de euro, ambele cu scadenţa în 2017.

Ca venituri anuale, Marius Neculoiu a declarat că obţine peste 160.000 de lei ca medic (36.000 lei), director al Spitalului Judeţean (64.800 lei), medic la o clinică privată (42.000 lei) şi cadru didactic (21.600 lei).

Marius Neculoiu s-a născut la Braşov, în 21 septembrie 1956. El a absolvit Facultatea de Medicină din Cluj în 1991 şi a lucrat o perioadă ca medic secundar de medicină legală la Institutul "Mina Minovici" Bucureşti - Laboratorul exterior Cluj.

Este doctor în medicină - specializarea urologie - şi cadru dicactic la Facultatea de Medicină, Universitatea "Transilvania" Braşov.

El a adus o contribuţie extrem de importantă la dezvoltarea activităţii de transplant la Cluj, participând ca ajutor principal la peste 400 de transplante renale, multe dintre acestea fiind premiere la nivel naţional şi chiar european.

Din 2008 este consilier judeţean PNL şi secretarul Comisiei de sănătate, protecţia copilului şi a persoanelor adulte din cadrul forului legislativ judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici