ALEGERI PARLAMENTARE: Învăţătoarea Cristiana Anghel, candidat PC pentru Senat în Dolj, a încasat 13.613 de lei din drepturi de autor de la Antena 3

Învăţătoarea Cristiana Anghel, care în 2010 a stat 70 de zile în greva foamei şi care candidează la parlamentare în Dolj din partea PC, a avut, în cel mai recent an fiscal încheiat, venituri de aproximativ 3.000 de Euro de la SC Antena 3 SA.

932 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Învăţătoarea Cristiana Anghel, candidat PC pentru Senat în Dolj, a încasat 13.613 de lei din drepturi de autor de la Antena 3

Cristiana Anghel (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Cristiana Anghel are un apartament de 80 de metri pătraţi în Caracal, cumpărat în 1992 împreună cu Ion Anghel şi un autoturism Audi A4 fabricat în 2000, dobândit prin cumpărare.

De asemenea, potrivit declaraţiei de avere, ea are o datorie de 16.556 de Euro la BRD, scadentă în 2028.

La rubrica venituri, ea a menţionat că în cel mai recent an fiscal încheiat a avut venituri de 17.388 de lei de la Scoala nr. 2 din Caracal, ca profesor itinerant. De asemenea, ea a încasat 13.613 lei de la SC Antena 3 SA din drepturi de proprietate intelectuală.

Ea mai notează în declaraţia de avere veniturile obţinute de soţ, adică 28.723 de lei, pensie militară de la MAI.

Anghel va candida pentru un post de senator în Colegiul 1 Senat, care cuprinde municipiul Craiova şi câteva comune învecinate şi îi va avea contracandidaţi pe fostul primar al Craiovei Antonie Solomon (PP-DD) şi pe fostul viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ Mărinică Dincă (ARD).

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici