Ambasadorul SUA în România a vizitat Portul Constanţa

Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, a vizitat vineri Portul Constanţa.

527 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul SUA în România a vizitat Portul Constanţa

FOTO PSD/Facebook

Ambasadorul a fost însoţit de directorul companiei portuare şi de un secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

„La sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, am avut o serie de discuţii cu doamna ambasador Kathleen Kavalec, care au avut ca subiect principal rolul portului Constanţa în dezvoltarea relaţiilor de colaborare româno-americane. În contextul internaţional al domeniului transporturilor de mărfuri, am prezentat facilităţile oferite de Portul Constanţa, evidenţiind avantajele strategice pe care le poate oferi partenerilor noştri. L-am avut alături pe directorul companiei, Florin Vizan”, a anunţat secretarul de stat Bogdan Mîndrescu.

Vizita a inclus un tur tehnic în portul Constanţa, la bordul navei Anghel Saligny,

„În cadrul turului am punctat proiectele de investiţii pe care Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii le are pentru Portul Constanţa, prezentând în detaliu facilităţile de depozitare şi încărcare a cerealelor. Am arătat, de asemenea, că investiţiile în Portul Constanţa reprezintă o oportunitate majoră pentru România în contextul regional actual”, a precizat Mîndrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici