Anastase: Dacă ar fi să avansez nişte nume pentru Senat, m-aş gândi fie la Blaga, fie la Berceanu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat miercuri că pentru şefia Senatului i-ar vedea candidaţi pe Vasile Blaga sau pe Radu Berceanu şi a arătat că pentru PDL este important să pună capăt "acestui circ provocat de USL", care dăunează imaginii Parlamentului.

140 afișări
Imaginea articolului Anastase: Dacă ar fi să avansez nişte nume pentru Senat, m-aş gândi fie la Blaga, fie la Berceanu

Roberta Anastase (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Vom discuta luni în coaliţie, pentru desemnarea unui candidat comun la şefia Senatului. Sunt sigură că vom ajunge la un acord, mai ales că noi, în interiorul coaliţiei, nu ne-am certat niciodată pe funcţii. Noi dezbatem lucrurile pe un ton civilizat, care nu are legătură cu felul în care se înjură prin şedinţe cei de la opoziţie, din PSD mai ales", a spus Anastase.

Ea a arătat că pentru şefia Senatului se gândeşte la "oameni cu o solidă experienţă politică".

"Dacă ar fi să avansez nişte nume, m-aş gândi fie la domnul Vasile Blaga, fie la domnul Radu Berceanu, oameni cu o solidă experienţă politică. Important pentru noi este să punem cât mai repede capăt acestui circ provocat de USL, care dăunează foarte mult imaginii Parlamentului", a precizat Roberta Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici