Anastase: Schimbarea premierului nu poate fi o opţiune de luat în calcul pentru PDL

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, la RFI, că schimbarea premierului "nu poate fi o opţiune de luat în discuţie" de PDL.

17 afișări
Imaginea articolului Anastase: Schimbarea premierului nu poate fi o opţiune de luat în calcul pentru PDL

Anastase: Schimbarea premierului nu poate fi o opţiune de luat în calcul pentru PDL (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu sunt de acord cu schimbarea lui Emil Boc. Ceea ce va face omul politic Emil Boc este decizia dumnealui", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor la RFI.

Anastase a mai declarat că înlocuirea lui Emil Boc nu poate fi o opţiune pentru PDL: "Schimbarea premierului nu cred că poate fi o opţiune de luat în discuţie de către Partidul Democrat Liberal. Evident, gestul unui om politic, dacă îl va face acest gest, este opţiunea lui, dar nu cred că partidul îşi pune problema să schimbe premierul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici