Andreea Paul: Elena Udrea se gândeşte la propria candidatură la preşedinţie

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, duminică, la Iaşi, că Elena Udrea se gândeşte la propria candidatură la prezidenţiale şi că este posibil ca, după "trecerea prin acordeonul Boc-MRU-Maior", să intre chiar Udrea în cursa pentru Cotroceni.

405 afișări
Imaginea articolului Andreea Paul: Elena Udrea se gândeşte la propria candidatură la preşedinţie

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Andreea Paul a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că nu exclude ca după afilierea la Partidul Mişcarea Populară, Elena Udrea să candideze la preşedinţie.

"Ce ne spunea Elena Udrea? Într-o zi era candidat Emil Boc, apoi era Mihai Răzvan Ungureanu, pentru ca în altă zi să ne vorbească de George Maior. De fapt, ea se gândeşte la propria candidatură", a spus Andreea Paul.

Prim-vicepreşedintele PDL a adăugat că este posibil ca "după trecerea prin acordeonul Boc-MRU-Maior, în final să candideze chiar Udrea".

Andreea Paul a afirmat că rămâne o "pedelistă sută la sută" şi că nu-şi pune problema trecerii la PMP, întrucât nu este "traseistă".

Ea a mai spus că toate sondajele dau PDL la 20 la sută şi că acest partid este al doilea ca forţă, pe eşichierul politic, chiar şi după plecarea "aripii Udrea".

"Avem cel mai bun candidat la prezidenţiale, pe Cătălin Predoiu, şi vom obţine cel mai bun scor dintre partidele dreptei la europene. PDL va unifica dreapta în jurul său, iar oamenii nu trebuie să se lase dezinformaţi că susţinem alt candidat", a mai spus Andreea Paul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici