Andrei Năstase: Liviu Popescu a decis să nu-l mai reprezinte pe Adrian Năstase la CEDO în urma unor ameninţări

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, a declarat, duminică seară, că avocatul care ar fi trebuit să-l reprezinte pe tatăl său la CEDO a decis să se retragă în urma unor ameninţări pe care le-ar fi primit.

1515 afișări
Imaginea articolului Andrei Năstase: Liviu Popescu a decis să nu-l mai reprezinte pe Adrian Năstase la CEDO în urma unor ameninţări

Andrei Năstase: Liviu Popescu a decis să nu-l mai reprezinte pe Adrian Năstase la CEDO în urma unor ameninţări

"Unul dintre avocaţii noştri, domnul Liviu Popescu a decis să se retragă şi să nu-l mai reprezinte pe Adrian Năstase la CEDO. El a luat această decizie în urma unor ameninţări pe care le-a primit, în urma unei alergii foarte suspecte a soţiei dânsului în momentul în care a fost la spital să-şi facă un control obişnuit", a susţinut fiul lui Adrian Năstase.

El a menţionat, la Antena 3, că avocatul i-a înmânat duminică acel contract de asistenţă juridică, spunându-i că se retrage.

Andrei Năstase i-a prezentat moderatorului documentul invocat, acesta din urmă citind de pe verso menţiunile legate de încetarea contractului: "denunţat unilateral de avocat cu efect imediat, din cauza ameninţărilor grave privind viaţa şi integritatea fizică şi psihică ale familiei sale, fapt care îl împiedică să poată face o apărare reală şi efectivă".

"I s-au nominalizat numele soţiei şi copilului la telefon şi i-a fost cerut să renunţe la dosarul lui Adrian Năstase şi la dosarul doamnei judecător Bârsan", a mai susţinut Andrei Năstase.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici