Andronescu: Formula "Garantat Vanghelie" a fost neinspirată

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, după numirea sa, de către CEX, în funcţia de preşedinte interimar la PSD Bucureşti, că formula "Garantat Vanghelie" folosită în campania din 2008 a fost neinspirată.

473 afișări
Imaginea articolului Andronescu: Formula "Garantat Vanghelie" a fost neinspirată

Andronescu: Formula "Garantat Vanghelie" a fost neinspirată (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Andronescu a afirmat că vede votul dat de Comitetul Executiv Naţional al PSD, prin care a fost numită preşedinte interimar la PSD Bucureşti, ca "un transfer" al îngrijorării celor din CEX către echipa care şi-a asumat responsabilitatea pentru această organizaţie înaintea alegerilor locale.

Întrebată cum vede acum relaţia cu Vanghelie, care i-a devenit, în partid, ierarhic subordonat la PSD Bucureşti, faţă de campania din 2008, când Vanghelie era preşedinte, iar candidaţii aveau afişe electorale cu formula "Garantat Vanghelie", Andronescu a răspuns: "Cred că a fost o formulă neinspirată şi cred că recunoaşte lucrul acesta şi domnul Vanghelie. La Bucureşti vom forma o echipă şi această echipă trebuie să ducă partidul în situaţia de a câştiga alegerile".

CEX a numit miercuri, cu unanimite de voturi, o nouă conducere interimară la PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu fiind preşedinte interimar, Marian Vanghelie preşedinte executiv interimar, iar Eugen Bejinariu secretar executiv interimar.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, la finalul Comitetului Executiv, că în PSD Bucureşti vor avea loc alegeri interne după alegerile locale din iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici