Angela Filote, şeful reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti, a stat peste 7 ore să voteze la ICR Bruxelles

Şefa reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti, Angela Filote, a scris pe contul său de Facebook că a votat la ICR Bruxelles după ce a stat peste 7 ore la coadă.

525 afișări
Imaginea articolului Angela Filote, şeful reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti, a stat peste 7 ore să voteze la ICR Bruxelles

Angela Filote (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"S-au făcut 7 (şapte) ore de coadă la ICR Bruxelles. Încă puţin, şi sper să votez!", a scris Angela Filote pe Facebook. După 26 de minute a postat un nou mesaj: "Votat".

Şi fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a stat mai multe ore la coadă.

"De data asta am reuşit să votez, după ore bune de aşteptare la coadă, la Ambasada României la Bruxelles. Sunt cozi de sute de metri - e regretabil că oamenii trebuie să-şi sacrifice o jumătate de zi pentru a-şi exercita un drept fundamental", a scris Cioloş pe Facebook.

Mii de persoane aşteaptă la cele patru secţii de votare din Bruxelles să voteze, la mai puţin de 3 ore de închiderea urnelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici