Antonescu: Băsescu e un mincinos, niciodată nu ne-am întâlnit în 2000-2007, nu m-a ajutat

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Traian Băsescu este "un mincinos", că nu s-au întâlnit niciodată între anii 2000 şi 2007 şi că actualul şef al statului nu l-a ajutat în niciun fel pentru candidatura sa la Parlament în 2004.

17 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu e un mincinos, niciodată nu ne-am întâlnit în 2000-2007, nu m-a ajutat

Antonescu: Băsescu e un mincinos, niciodată nu ne-am întâlnit în 2000-2007, nu m-a ajutat (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nu m-am întâlnit niciodată în privat sau oficial cu preşedintele Băsescu între 2000 şi 2007", a susţinut Crin Antonescu.

"Cu discuţii de birou sau altfel de discuţii poate să-i meargă cu alţii, dar nu poate să-i meargă cu mine", a adăugat liderul PNL.

El a precizat că, în anul 2004, a candidat la Camera Deputaţilor din partea Alianţei D.A., iar Traian Băsescu nu era preşedintele acesteia, ci doar candidat din partea alianţei.

Antonescu a mai declarat că listele pentru alegerile parlamentare au fost stabilite de fiecare din cele două partide care formau Alianţa D.A.

"Eu n-am avut niciun fel de probleme de candidatură. Am primit, printre alte oferte, pe aceea de a candida din partea Organizaţiei PNL Bucureşti, condusă de Ludovic Orban", a adăugat Crin Antonescu, menţionând că şi atunci era un "fruntaş" al PNL.

"Traian Băsescu minte. (...) Traian Băsescu păcătuieşte grav faţă de ţara asta pentru că o face de râs", a mai declarat liderul PNL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la B1 Tv, că l-a ajutat pe liderul PNL Crin Antonescu "într-un moment de criză", în 2004, când organizaţia de Tulcea nu-l mai "primea" să candideze la alegerile parlamentare şi, la rugămintea lui Theodor Stolojan, l-a pus pe lista de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici