Antonescu: Bercea Mondialu şi Mircea Băsescu sunt nişte oameni în România care sunt prieteni

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că nu are ce să comenteze legat de faptul că Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondialu şi că este un eveniment între oameni care au relaţii între ei şi sunt prieteni, el nefăcând parte din acest grup.

286 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Bercea Mondialu şi Mircea Băsescu sunt nişte oameni în România care sunt prieteni

Antonescu: Bercea Mondialu şi Mircea Băsescu sunt nişte oameni în România care sunt prieteni (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

Întrebat cum cometează faptul că fratele preşedintelui Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, Crin Antonescu a replicat, zâmbind: "Asta cu năşia chiar nu am a o comenta. Sunt nişte oameni în România care, vedeţi, au relaţii între ei, sunt prieteni. Nu fac parte din acest grup şi chiar nu am ce comenta, este o chestiune între cetăţeni privaţi, mă refer la Bercea şi la Mircea".

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut o glumă, spunând că Bercea Mondialu l-a sunat, dorind probabil să îl invite la botez.

"Înseamnă că de-aia m-a sunat Bercea Mondialu, probabil să mă cheme la botez", a afirmat Orban.

Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o, sâmbătă, pe nepoata lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu şi cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală, botezul desfăşurându-se la o biserică de cartier din Constanţa.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat, în septembrie 2009, la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu a asistat la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei. Preşedintelui i-a fost reproşat ulterior faptul că s-a întâlnit, acolo cu Bercea Mondialu, cu care, împreună cu soţia, a dansat.

Bercea Mondialu este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici