Mircea Băsescu, naşul de botez al nepoatei interlopului Bercea Mondialu'

Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o, sâmbătă, pe nepoata lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu' şi cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală, botezul desfăşurându-se la o biserică de cartier din Constanţa.

568 afișări
Imaginea articolului Mircea Băsescu, naşul de botez al nepoatei interlopului Bercea Mondialu'

Mircea Băsescu, naşul de botez al nepoatei interlopului Bercea Mondialu'(Imagine: Mediafax Foto)

Botezul, la care au fost naşi Mircea Băsescu şi soţia sa, Doina, a avut loc în prezenţa a aproximativ 30 de persoane, la biserica din cartierul "Kilometrul 4-5" din Constanţa, unde locuieşte fratele preşedintelui.

Copilul botezat de fratele preşedintelui este o fetiţă, Renata Doiniţa, şi este fata fiicei lui Bercea Mondialu'. Fiica lui Bercea Mondialu', Formaţia, are 17 ani, iar soţul acesteia, Marius, are 20 de ani.

După terminarea slujbei de botez, Mircea Băsescu a declarat că a decis în urmă cu o săptămână să o boteze pe Renata Doiniţa, la rugămintea lui Bercea Mondialu'.

Petrecerea de botez va avea loc la un restaurant din Eforie Nord.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat, în septembrie 2009, la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu a asistat la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei. Preşedintelui i-a fost reproşat ulterior faptul că s-a întâlnit, acolo cu Bercea Mondialu', cu care, împreună cu soţia, a dansat.

Bercea Mondialu' este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici