Antonescu:Conducerea PNL a votat decizia de a exclude o colaborare cu PSD la Guvern sau în Parlament

Crin Antonescu a declarat luni, după Delegaţia Permanentă, că liderii PNL s-au exprimat în favoarea deciziei de a exclude orice colaborare cu PSD la nivel parlamentar sau guvernamental, el spunând că ”refacerea USL din biroul lui Călin Popescu Tăriceanu a fost un eşec”.

2023 afișări
Imaginea articolului Antonescu:Conducerea PNL a votat decizia de a exclude o colaborare cu PSD la Guvern sau în Parlament

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

”O decizie politică foarte importantă şi fără echivoc este aceea de a exclude PNL orice colaborare în plan guvernamental şi în plan parlamentar cu PSD (...) PNL a reacţionat cu toată coerenţa la toate tentativele penibile şi nedemocratice în fond ale lui Ponta de a destructura opoziţia, de a descructura sau de a scinda PNL. Vestita şedinţă de aşa-zisă refacere a USL din biroul lui Tăriceanu nu a reuşit să producă încă o dată, chiar dacă PNL e într-un moment greu după un rezultat care ne face supăraţi pe toţi, n-a reuşit să aducă un preşedinte de organizaţie de la PNL la acea presupusă întâlnire”, a declarat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici