Antonescu: Decizia cooptării lui Iohannis a fost luată dimineaţă. Contrazice legenda că nu sunt matinal

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că decizia în cazul cooptării lui Klaus Iohannis în Guvern a fost luată în cursul dimineţii şi a solicitat să se reţină acest lucru care ar contrazice "legenda stupidă" că el nu ar fi o persoană matinală.

490 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Decizia cooptării lui Iohannis a fost luată dimineaţă. Contrazice legenda că nu sunt matinal

Crin Antonescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Iohannis a precizat în timpul conferinţei de presă că despre cooptarea sa în Guvern a început discuţiile cu preşedintele PNL "recent", când a văzut că "apar posibile mişcări în Guvern".

"Iar decizia, aţi reţinut, a fost luată azi dimineaţă. De ce insist să reţineţi acest lucru, pentru că el contrazice încă o dată stupida legendă cum că eu nu aş fi matinal", a declarat Antonescu, remarca sa stârnind amuzamentul celor prezenţi în sală.

Anterior, Iohannis a ţinut să precizeze că acceptarea poziţiei din Guvern, în discuţia cu preşedintele PNL, a avut loc vineri dimineaţă, "cu toate că discuţii au fost şi înainte".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici