Antonescu: Cred că suspendarea lui Anastase e corectă şi justificată de cele întâmplate la Cameră

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că susţine demersul grupului parlamentar al PNL privind suspendarea preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, precizând că, în opinia sa, solicitarea este corectă şi justificată de cele întâmplate la Camera Deputaţilor.

14 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Cred că suspendarea lui Anastase e corectă şi justificată de cele întâmplate la Cameră

Antonescu: Cred că suspendarea lui Anastase e corectă şi justificată de cele întâmplate la Cameră (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"E o decizie a grupului parlamentar, e o decizie pe care o susţin, dar nu sunt deputat, nu ştiu în ce măsură s-au făcut demersurile. Cred că e o măsură corectă şi justificată de cele întâmplate la Cameră, şi săptămâna trecută, şi cu alte ocazii", a afirmat liderul PNL.

Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, în urmă cu o săptămână, că liberalii vor sesiza Comisia juridică a Camerei pentru suspendarea din funcţie a Robertei Anastase, pentru două săptămâni, ca urmare a abuzurilor şi încălcării repetate a Regulamentului de funcţionare a Camerei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici