Antonescu, despre Constantin: E caraghios o dată în plus, este totuşi un exemplar inteligent

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că liderul PC Daniel Constantin se pune într-o situaţie ridicolă şi se dovedeşte "caraghios o dată în plus" când acuză faptul că PNL ar fi prizonierul unui grup de interese din jurul actualului şef al liberalilor.

109 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre Constantin: E caraghios o dată în plus, este totuşi un exemplar inteligent

crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat cum vede declaraţiile lui Constantin, care a susţinut că PNL este prizonierul unui "mic grup de interese" din jurul lui preşedintelui formaţiunii. "Daniel Constantin e caraghios o dată în plus, să vorbească despre partide prizonier, sau despre preşedinţi de partid prizonier. Eu nu am niciun grup de interese în jurul meu, Daniel Constantin nu-l poate descrie. În jurul meu este PNL, tot, că nu am nici neamuri, nici foşti şefi, ca Daniel Constantin, nici oameni de la care am împrumutat mari sume de bani", a spus liberalul.

Potrivit acestuia, Constantin nu este prost, ci un "exemplar inteligent", dar nu-şi dă seama că se supune unui ridicol enorm.

"Nu contează ce spune Daniel Constantin, dar mă miră faptul că, fiind totuşi un exemplar inteligent, că nu e un prost, nu-şi dă seama că se supune unui ridicol enorm. L-o fi pus Ponta să spună treaba asta, dar poate şi el să zică «Lasă, să vorbesc despre irigaţii, nu despre partide prizonier la un grup de interese", a comentat Antonescu.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, că PNL "a rămas prizonierul unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu", iar mesajul PC către liderii locali ai PNL este că există deschidere în refacerea USL dacă liberalii renunţă la atitudini care au dus la distrugea Uniunii.

"PNL, cu regret o spun, a rămas prizonierul unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu. Acest mic grup, dominat de frustrări, a promovat, în permanenţă, un stil de conducere orientat spre subminarea guvernării, inclusiv a propriilor miniştrii din Cabinet", a precizat Cosntantin, la Congresul partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici