Antonescu, despre telefonul dat de Ungureanu lui Ponta: Diversiune destul de ieftină

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru "Gândul", comentând subiectul telefonului dat de Mihai Răzvan Ungureanu lui Victor Ponta, că este vorba despre "o diversiune destul de ieftină", liberalul precizând că "timpul unor asemenea trucuri a trecut".

706 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre telefonul dat de Ungureanu lui Ponta: Diversiune destul de ieftină

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Telefonul dat de Mihai Răzvan Ungureanu lui Victor Ponta a fost caracterizat de Crin Antonescu drept o "diversiune destul de ieftină", a declarat pentru "Gândul".

"Este o diversiune destul de ieftină şi mult prea puţin prestigioasă. Ştiam de acest telefon, care nu are nimic misterios sau special în el. Probabil a fost dat doar pentru a povesti domnul Ungureanu într-o emisiune despre chestiunea asta. Eu cred că timpul unor asemenea trucuri a trecut, pe noi nu ne mai interesează, nici pe mine, nici pe Ponta", a subliniat liberalul.

Antonescu a precizat că nu se aşteaptă să fie contactat de Ungureanu şi că oricum acest aspect este "irelevant".

Premierul Ungureanu a declarat, marţi seara, la Antena 3, că a avut o discuţie telefonică cu liderul PSD, Victor Ponta, în care i-a spus că Guvernul va aproba legi importante la dezbaterea cărora opoziţia ar trebui să vină în Parlament, adăugând că nu a "apucat" să aibă o discuţie şi cu preşedintele PNL, Crin Antonescu.

"Am avut o discuţie cu Ponta, pentru nevoia unei întâlniri privind priorităţile legislative. Cu Crin Antonescu nu am apucat să vorbesc, dar îl voi suna", a afirmat Ungureanu, la postul Antena 3.

Discuţia avută de premierul Mihai Răzvan Ungureanu cu preşedintele PSD, Victor Ponta, a vizat exclusiv priorităţile legislative ale Guvernului şi modul în care acestea, înţelese ca reprezentând interesul naţional, pot fi dezbătute în Parlament de către putere şi opoziţie deopotrivă, arată Guvernul.

Precizarea a fost transmisă de Guvern printr-un comunicat, după ce preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că, în discuţia telefonică pe care avut-o cu premierul Ungureanu, acesta a dat dreptate opoziţiei cu privire la cele patru condiţii pentru a reveni în Parlament, transmiţându-i că el nu poate să o schimbe pe Roberta Anastase, deşi ar vrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici