Antonescu, despre viitorul relaţiei cu Patriciu: Duce o campanie împotriva PNL. Să fie sănătos!

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru "Gândul", că Dinu Patriciu duce o campanie "temeinică" împotriva USL şi a PNL, dar că nu are forţa şi credibilitatea să influenţeze viitorul acestora.

698 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre viitorul relaţiei cu Patriciu: Duce o campanie împotriva PNL. Să fie sănătos!

Antonescu, despre viitorul relaţiei cu Patriciu: Duce o campanie împotriva PNL. Să fie sănătos! (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL crede că Dinu Patriciu încearcă să facă rău partidului şi USL prin declaraţiile repetate pe care le face, notează Gândul.

"Declaraţiile lui Dinu Patriciu sunt gândite şi executate ca să facă rău USL, dar Uniunea nu poate fi oprită şi afectată de declaraţiile lui Dinu Patriciu. Dinu Patriciu nu are credibilitatea şi nici forţa să influenţeze mersul USL", a precizat, pentru "Gândul", Crin Antonescu.

Liberalul susţine că omul de afaceri a făcut o serie de declaraţii absurde la adresa USL şi a PNL. "Au fost afirmaţii repetate împotriva USL, împotriva PNL, se vede cu ochiul liber că domnul Patriciu are un trust de presă care duce o campanie temeinică împotriva USL, împotriva PNL, e treaba lui, să fie sănătos", a adăugat liderul liberalilor. El a spus că nu le-a cerut socoteală colegilor care nu l-au criticat pe Dinu Patriciu.

"Dacă prin atribuţiile statutare ar fi stat în puterea mea, ca preşedinte, să propun excluderea unui membru, m-aş fi gândit foarte serios dacă mai e normal ca domnul Dinu Patriciu, după ceea ce face, cu toate organismele şi persoanele închiriate în acest scop, de la la Mircea Dinescu, ce face cu PNL şi ce face pro-Băsescu, mai trebuie să fie membru. Nu-mi stă în puteri şi, ca atare, nu-mi pierd timpul. Eu nu forţez astfel de decizii şi, în ciuda a ceea ce se crede, eu n-am încălcat niciodată cu nici un centimetru, statutul acestui partid", a declarat recent, la Antena 3, Crin Antonescu.

Cu toate acestea, preşedintele PNL susţine că problema excluderii lui Dinu Patriciu nu s-a discutat în partid.

"Toate comentariile că eu aş vrea să-l exclud pe Dinu Patriciu sunt o tâmpenie care face parte din planul de propagandă al unora. Nu am avut vreo secundă o discuţie despre excluderea lui Dinu Patriciu în reuniunea cu liderii PNL", a subliniat, pentru "Gândul", Antonescu. El a adăugat că nu şi-a pus serios problema excluderii lui Patriciu din PNL. Într-o altă declaraţie pentru "Gândul", liderul liberalilor a precizat că, "prin poziţionarea sa, calitatea de membru a PNL a lui Dinu Patriciu a devenit pur formală, nefiind pentru partid un membru în adevăratul sens al cuvântului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici