Antonescu îi consideră pe Băsescu şi Geoană responsabili de criza economică din ţară

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu, susţine că are mai multe atuuri faţă de principalii săi contracandidaţi, Traian Băsescu şi Mircea Geoană, pe care îi face responsabili pentru actuala criză economică a ţării.

13 afișări
Imaginea articolului Antonescu îi consideră pe Băsescu şi Geoană responsabili de criza economică din ţară

Antonescu îi consideră pe Băsescu şi Geoană responsabili de criza economică din ţară (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că am în faţa domnului Băsescu şi a domnului Geoană atuul că nu eu am produs acest milion de şomeri, ci dânşii, atuul că nu eu am pierdut un an de zile fără o măsură economică, una singură, destinată să împiedice criza, atuul că nu eu am împovărat România cu un acord cu FMI pe care îl vom plăti toţi, atuul că nu eu am minţit cu neruşinare în campania electorală din 2008 şi pe profesori, pe pensionari, pe funcţionarii publici, pe cei din sistemul de sănătate, toată lumea în România, atuul că eu, spre deosebite de dânşii, sunt un om care nu am fost niciodată legat şi nici nu am patronat direct sau indirect nici îmbogăţirea familiei mele, nici îmbogăţirea unor grupuri din partidul meu. De asta cred că sunt bun, nu mai bun decât ei, că ei nu sunt buni deloc", a declarat Crin Antonescu, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

El susţine că având o atitudine echidistantă poate realiza consensuri chiar şi între adversarii politici.

"Fără să fiu preşedinte al României, fără să fiu preşedintele celui mai mare partid ca număr de parlamentari, nici al celui de-al doilea, am dovedit că în hărmălaia asta se poate găsi o soluţie, că se pot găsi consensuri chiar între oameni care sunt adversari, cum este cazul meu cu Mircea Geoană sau al nostru cu PSD, şi că se pot găsit soluţii aplicate şi care pot avea încrederea populară, cum a fost soluţia Johannis", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici