Antonescu, întrebat dacă a mai încercat să vorbească cu Ponta: Ar fi deja hărţuire. Nu vreau să risc

Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă la Deva, dacă a mai încercat să îl contacteze pe Victor Ponta, spunând că nu şi adăugând: "Asta ar fi deja hărţuire, nu vreau să risc".

195 afișări
Imaginea articolului Antonescu, întrebat dacă a mai încercat să vorbească cu Ponta: Ar fi deja hărţuire. Nu vreau să risc

Victor Ponta, Crin Antonescu

Întrebat dacă a încercat şi în cursul acestei zile să îl contacteze pe liderul PSD, Crin Antonescu a răspuns: "Asta ar fi deja hărţuire. Nu vreau să risc… Nu, nu mi-a răspuns între timp".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că în cursul zilei l-a căutat pe Victor Ponta pentru a vedea dacă mai este cazul să aibă o întâlnire, având în vedere că el va fi plecat din ţară luni, dar că deocamdată nu a reuşit să ia legătura cu premierul.

”Eu l-am căutat pe domnul Ponta ca să vedem dacă este cazul să ne mai întâlnim sau nu, având în vedere că eu de luni voi fi plecat din ţară. Deocamdată, nu am reuşit să luăm legătura. De încercat, am încercat”, afirma Antonescu, întrebat dacă a vorbit cu Victor Ponta.

El a spus că, din punctul său de vedere, este oricând la dispoziţia lui Victor Ponta, considerând că este cazul să aibă o întâlnire.

”Din punctul meu de vedere, oricând stau la dispoziţia domnului Ponta şi l-am sunat pentru a vedea dacă domnia sa crede că este cazul să mai vorbim. Eu cred că este cazul până în ultimul moment, având în vedere că luni plec din ţară", a mai spus Antonescu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici