Antonescu: L-am servit pe Ponta cu ce aveam mai bun - un covrig de pe vremea austerităţii lui Boc

Co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au avut, vineri, o scurtă întrevedere la Senat, în biroul lui Antonescu, Ponta precizând la ieşire că au mâncat un covrig, iar liderul liberal spunând că l-a servit pe Ponta cu ce avea mai bun, adică un covrig de pe vremea "austerităţii lui Boc".

121 afișări
Imaginea articolului Antonescu: L-am servit pe Ponta cu ce aveam mai bun - un covrig de pe vremea austerităţii lui Boc

Co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Ne-am înţeles foarte bine. Am mâncat şi un covrig de la domnul preşedinte. L-a împărţit cu noi", a spus Ponta, la ieşirea din biroul lui Antonescu.

"L-am servit cu ce am avut mai bun. Covrigii sunt de pe vremea austerităţii lui Boc. I-am păstrat", a precizat şi Antonescu, care a părăsit biroul după circa 20 de minute.

Întrebat dacă acei covrigi au rezistat până acum, Antonescu a replicat: "Da. Există o solidaritate între prim-miniştri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici