Antonescu: Nu are importanţă dacă democrat-liberalii vor face sau nu remaniere, dar nu vor face

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni, referindu-se la întâlnirea şefului statului cu democrat-liberalii, că liderii PDL nu vor face vreo remaniere, comentând că nu mai e nimeni deranjat de faptul că Băsescu se comportă în văzul lumii ca preşedinte al unui singur partid din România.

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu are importanţă dacă democrat-liberalii vor face sau nu remaniere, dar nu vor face

Antonescu: Nu are importanţă dacă democrat-liberalii vor face sau nu remaniere, dar nu vor face (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează întâlnirea de duminică seară a preşedintelui Traian Băsescu cu democrat-liberalii, desfăşurată la Palatul Snagov, Antonescu a menţionat că PDL nu va face nicio remaniere.

"Nu am altceva de comentat, am spus dinainte că nu are importanţă dacă vor face sau nu remaniere, dar nu vor face", a spus Antonescu.

El a ţinut să constate că nu este nimeni deranjat de faptul că şeful statului se comportă în văzul lumii ca preşedinte al unui singur partid din această ţară.

"Nu rămâne decât constatarea pe care o fac încă o dată că nu se mai sinchiseşte nimeni şi nu e nimeni deranjat de faptul că preşedintele României se comportă în văzul lumii ca preşedinte al unui singur partid din această ţară", a conchis liderul PNL.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, duminică seară, la Palatul Snagov, cu liderii, parlamentarii şi europarlamentarii PDL, stabilindu-se ca remanierea guvernamentală să se amâne până la 1 septembrie, Executivul având o perioadă de graţie în care să aplice măsurile de austeritate şi restructurările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici