Antonescu: Nu mai povestesc de motorul avionului oprit în zbor, că se necăjesc unii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat că a trecut, alături de liderul PSD, prin momentul în care i s-a oprit motorul unui avion cu care zburau, însă a refuzat să dea mai multe detalii ca să nu îi necăjească pe cei care s-ar fi bucurat dacă motorul nu ar mai fi repornit.

219 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu mai povestesc de motorul avionului oprit în zbor, că se necăjesc unii

Antonescu: Nu mai povestesc de motorul avionului oprit în zbor, că se necăjesc unii (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Da, s-a oprit, dar nu mai dau aceste detalii, pentru că îmi dau seama cât s-ar putea necăji unii făcând istorie contrafactuală. Adică dacă s-or gândi unii: «Băi, dacă se oprea de tot, ce bine era»", a spus Antonescu, la finalul lucrărilor Congresului extraordinar al PNL.

Întrebat dacă Ponta era deja premier când a avut loc acest incident, Antonescu a răspuns că nu e sigur, însă crede că da.

"Am fost foarte, foarte mult eu împreună cu premierul, nu doar în campanie electorală, am călătorit foarte mult în ţară înainte ca domnia sa să devină premier şi încă o perioadă după pentru a putea, cum ştiţi, construi acest USL printre oameni. Nu era dificil la oamenii din afara partidelor pentru că ei aşteptau soluţia. La partidele noastre, la militanţi, la soldaţii noştri care de 20 de ani se băteau între ei, evident că a fost un efort pe care a trebuit să îl facem amândoi în apă, în aer şi pe uscat", a mai spus Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Congresul PNL, că în memoriile comune pe care le va scrie împreună cu liderul liberal Crin Antonescu va detalia şi despre un moment în care motorul avionului în care se aflau s-a oprit în zbor.

"Când o să ne scriem memoriile amândoi o să aflaţi cum (...) am mers împreună cu un avion căruia i s-a oprit motorul în zbor la un moment dat", a spus Ponta, fără a detalia.

Întrebat, ulterior, de jurnalişti, Ponta a evitat să comenteze, spunând că va povesti momentul respectiv în memoriile comune.

Întrebat dacă era premier în acel moment, Ponta a răspuns: "Era într-o cursă internă, da".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici