Antonescu: Politica USL nu poate fi aplicată de oamenii PDL, sunt incompetenţi şi fură

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că membrii PDL care ocupă funcţii publice vor fi schimbaţi cât de repede se poate, deoarece "sunt incompetenţi" şi "fură", însă nu a exclus o colaborare viitoare cu PDL sau UDMR.

254 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Politica USL nu poate fi aplicată de oamenii PDL, sunt incompetenţi şi fură

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Antonescu a spus că USL va face schimbări "cât se poate de repede" şi că "oamenii PDL" sunt "incompetenţi, în timp ce cei ai USL nu sunt".

Preşedintele PNL a afirmat că membrii PDL care ocupă funcţii publice vor fi schimbaţi în cel mai scurt timp posibil.

"Vom face schimbări cât se poate de repede. Peste o oră. Politica USL nu poate fi aplicată cu oamenii PDL pentru ca noi nu vrem să furăm şi PDL-iştii fură, pentru că noi nu vrem să minţim şi PDL-iştii mint, pentru că PDL-iştii sunt incompetenţi şi noi nu suntem", a spus Crin Antonescu.

Întrebat dacă pe viitor PNL ar colabora cu PDL sau cu UDMR, Crin Antonescu nu a exclus această ipoteză, însă a subliniat că discuţiile ar fi doar pe anumite subiecte.

"Din toamnă vom discuta cu toţi cei care vor fi în Parlament, inclusiv cu PDL sau UDMR, pentru că sunt subiecte despre care nu avem cum să nu discutăm. Vă dau un exemplu: Constituţia", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici