Antonescu: Putem învinge greutăţile, oricât de răi sunt cei ce conduc temporar ţara

Liderul PNL Crin Antonescu afirmă, în mesajul de Ziua Naţională, că "uitându-ne la exemplul bunicilor şi străbunicilor noştri, putem privi viitorul cu încrederea şi speranţa că, oricât de slabi şi de răi sunt cei care conduc temporar ţara, prin noi înşine, putem învinge greutăţile".

11 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Putem învinge greutăţile, oricât de răi sunt cei ce conduc temporar ţara

Antonescu: Putem învinge greutăţile, oricât de răi sunt cei ce conduc temporar ţara (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Astăzi, ne aducem aminte că suntem o naţiune mândră şi demnă. Astăzi, suntem conştienţi că nu putem să construim un viitor mai bun fără a ne cunoaşte trecutul, fără a-l respecta şi fără a lua exemplu de la cei mai buni înaintaşi ai noştri. Astăzi, uitându-ne la exemplul bunicilor şi străbunicilor noştri, putem privi viitorul cu încrederea şi speranţa că, oricât de slabi şi de răi sunt cei care conduc temporar ţara, prin noi înşine, putem învinge greutăţile şi propriile noastre slăbiciuni", scrie Antonescu în mesajul său.

Marţi, preşedintele PNL, Crin Antonescu, le ura românilor "sănătate, răbdare şi demnitate" şi anunţa că nu are un program special şi că nu crede că va fi prezent la vreo paradă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici