Antonescu: Să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, într-o intervenţie la un talk-show tv, că este "o chestiune de raţionalitate politică" din partea celor "care nu sunt azi cu PSD" ca să facă ce se poate " pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României".

835 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României

Antonescu: Să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Indiferent câtre lucruri îi despart pe cei care nu sunt astăzi cu PSD, este o chestiune de raţionalitate politică şi de instinct de conservare democratică să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României", a spus Antonescu, vineri seara, la un talk-show de la B1TV.

Antonescu a susţinut că "a discuta, cine dacă şi de ce este de dreapta este o discuţie mai complicată decât aceea cine este împotriva PSD".

"Cred că toate partidele care sunt în acest moment în opoziţie pot să fie parteneri de discuţie. Dilema acestor alegeri prezidenţiale este dacă ele vor fi pro sau contra Băsescu, aşa cum crede Ponta şi cum vrea să-i facă pe români să creadă, sau dacă vor fi pro sau contra «toată puterea la PSD», aşa cum mi se pare mie că este real. De aceea discutăm cine este contra PSD, nu cine este sau nu de dreapta", a comentat preşedintele PNL, CrCrin Antonescu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici