Antonescu: Sigur că vom fi de acord cu comisia, de pe acum propun să fie condusă de Ilie Sârbu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că nimeni din PNL nu va împiedica vreo comisie de anchetă şi că "sigur" că liberalii vor fi de acord, menţionând că de pe acum propune ca aceasta să fie condusă de senatorul PSD Ilie Sârbu.

403 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Sigur că vom fi de acord cu comisia, de pe acum propun să fie condusă de Ilie Sârbu

Ilie Sarbu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Asta e propunerea noastră. Decizia oficială o vom lua mâine, poimâine, dar nu azi (...) nu cumva dintr-o informaţie greşită, dintr-un comentariu pripit, să poată interpreta cineva că ne poate da ultimatumuri", a spus el.

Antonescu a spus, răspunzând unei întrebări legate de sugestia ca Ilie Sârbu să conducă această comisie, că aceasta este propunerea "frăţească" a PNL, menţionând că acesta este liderul grupului PSD din Senat şi că lupta politică din ultimele 24 de ore a acestuia l-a convins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici