Antonescu: Tăriceanu a exprimat ideea ca agenda PNL să fie cât mai bine conturată. Suntem de acord

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, după şedinţa BPN de la Mamaia, că fostul lider liberal Călin Popescu-Tăriceanu a exprimat în reuniune ideea ca agenda PNL să fie cât mai bine conturată, fapt cu care toţi participanţii au fost de acord, neexistând un caracter polemic al discuţiilor.

190 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Tăriceanu a exprimat ideea ca agenda PNL să fie cât mai bine conturată. Suntem de acord

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

"Tot ce s-a discutat nu a avut un caracter polemic. Chiar ideea că ar exista oameni nemulţumiţi de modul de manifestare a identităţii partidului nu a avut un caracter polemic. Domnul Tăriceanu nu a exprimat decât preocuparea ca amprenta, agenda partidului să fie cât mai bine conturată. Toţi suntem de acord cu această discuţie", a spus Antonescu.

El a preciazat că pe această temă au fost schimbate idei şi s-a încercat punerea cap la cap a unor evaluări.

"Discuţia nu a fost în jurul a «ce» sau în jurul a «dacă», ci în jurul a «cum». Cu toţii, inclusiv domnul Tăriceanu, am schimbat idei, am încercat să punem cap la cap evaluări. Din dezbatere a reieşit decizia legată de ce se poate şi ce trebuie făcut acum", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici