Antonescu: Va fi o discuţie în trei - eu, Radu Stroe şi Marian Petrache. Presupun că sunt neînţelegeri

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că va avea o discuţie în trei, cu preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache şi cu ministrul de Interne, Radu Stroe, el menţionând, pe de altă parte, că la şedinţa de luni a conducerii PNL nu s-a discutat despre demisia sau demiterea ministrului.

418 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Va fi o discuţie în trei - eu, Radu Stroe şi Marian Petrache. Presupun că sunt neînţelegeri

Antonescu: Va fi o discuţie în 3 - eu, Radu Stroe şi Marian Petrache. Presupun că sunt neînţelegeri

"Domnul preşedinte Marian Petrache a solicitat o discuţie pe care să o avem în trei, între domnia sa, ca preşedinte de Consiliu judeţean, între domnul ministru de Interne şi eu, ca preşedinte al partidului", a spus liderul liberal.

"Presupun că sunt nişte neînţelegeri", a spus el, întrebat dacă ştie care este motivul acestei solicitări.

El s-a declarat deranjat de faptul că se vorbeşte despre aceste subiect fără ca el să fie întrebat.

"Se vorbeşte jumătate de oră despre demiterea lui Radu Stroe, înainte ca acestă întrebare să îmi fie adresată. În mod normal ar trebui să nu mai răspund. Nu s-a pus problema în niciun fel a punerii în discuţie a activităţii ca ministru a lui Radu Stroe, şi cu atât mai puţin a demiterii sale", a ţinut să precizeze Crin Antonescu.

Surse liberale susţineau, anterior, că Petrache i-ar fi cerut, în BPC, demisia lui Stroe din funcţia de ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici