Atanasiu renunţă la conducerea AVAS pentru mandatul de deputat

Preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu, lider al PNL Alba, va renunţa la conducerea Autorităţii pentru a putea fi validat ca deputat în Parlamentul României.

Atanasiu renunţă la conducerea AVAS pentru mandatul de deputat

Teodor Atanasiu a declarat, luni, că funcţia de preşedinte al AVAS şi cea de deputat sunt incompatibile şi a decis să opteze pentru mandatul de parlamentar.

Preşedintele AVAS a adăugat că în perioada rămasă până la formarea noului Guvern va delega competenţele sale unui vicepreşedinte al AVAS.

"În mod normal, voi respecta prevederile legii. Va trebui să optez într-o anumită perioadă de timp, conferită de lege, între cele două funcţii. Eu am hotărât deja şi optez pentru cea de parlamentar. Îmi voi da demisia din funcţia de preşedinte al AVAS", a spus Teodor Atanasiu.

Preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu, vicepreşedinte al PNL şi lider al organizaţiei Alba a partidului, s-a situat pe poziţia a doua în colegiul în care a candidat pentru Camera Deputaţilor, fiind devansat de un reprezentant al PDL, însă a câştigat mandatul la redistribuire.

Atanasiu a candidat în Colegiul numărul 3 pentru Camera Deputaţilor, unde a obţinut 35 la sută din voturi, pe primul loc clasându-se candidatul PDL Ştefan Bardan, deputat de Alba în fosta legislatură, care obţinut 39,55 la sută din voturi.

Colegiul pe care îl va reprezenta Teodor Atanasiu în Camera Deputaţilor este format din oraşele Cugir şi Zlatna şi comunele Almaşu Mare, Blandiana, Ceru-Băcăinţi, Cricău, Galda de Jos, Ighiu, Meteş, Pianu, Săliştea, Săsciori, Şibot, Şugag şi Vinţu de Jos.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
ATANASIU ,
AVAS ,
MANDAT ,
deputat
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
DIVORŢEAZĂ! Anunţul făcut după 30 de ani de căsătorie: „S-a şi mutat de acasă”