AZI, ora 22:00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat prof.univ. Adrian Cioroianu

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă, 29 ianuarie, de la 22:00!

239 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 22:00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat prof.univ. Adrian Cioroianu

AZI, ora 22:00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat prof.univ. Adrian Cioroianu

România este în proximitatea unei regiuni în care războiul şi pacea co-există de la dezmembrarea Uniunii Sovietice. Va ataca Rusia Ucraina? Iată întrebarea care pune Europa şi SUA pe jar! Ce decizii se vor lua şi ce strategii vor aplica SUA, aliaţii europeni şi Rusia?

Şi dacă perfuzia rusească pentru Germania şi Europa va înceta să mai curgă? Va prima, într-un final, calea diplomatică în faţa Rusiei, cunoscută istoric, că nu respectă decât forţa?

Găseşti răspunsuri la dilemele existenţei într-o lume cu riscuri, cu fiecare ediţie a emisiunii „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi! Sâmbăta, sâmbăta de la 22:00 pe Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici