Barna, după ce Băsescu a acuzat USR că este un partid neomarxist: „Are un tupeu special. Să rămână în barca lui”

Dan Barna a declarat, marţi, că Traian Băsescu „are un tupeu special” atunci când acuză USR că este un partid neomarxist şi l-a sfătuit să rămână „în barca lui”, iar ”dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decenţă ar putea să încerce”.

1166 afișări
Imaginea articolului Barna, după ce Băsescu a acuzat USR că este un partid neomarxist: „Are un tupeu special. Să rămână în barca lui”

Barna, după ce Băsescu a acuzat USR că este un partid neomarxist: „Are un tupeu special. Să rămână în barca lui”

”Pentru un domn care se plângea ipocrit prin 2004 că ţara are de ales între doi comunişti, dl Traian Băsescu are un tupeu special atunci când acuză USR că e un partid neomarxist. În Alianţa USR PLUS nu o să găsiţi nici comunişti, nici securişti, nici foşti fesenişti şi nici nostalgici. O să găsiţi însă oameni cu privirile spre viitor, ale căror vorbe şi fapte nu lasă loc de dubii şi termeni învăţaţi recent. În fapt, supărarea domniei sale vine din relevanţa fără precedent pe care USR şi PLUS o au în Parlamentul European pe holurile căruia poate fi văzut şi el bâjbâind uneori. Îl asigur că suntem de abia la început şi încă mai avem multe de spus”, a scris pe Facebook Dan Barna.

El l-a sfătuit pe fostul preşedinte să rămână ”în barca lui”.

”Dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decenţă ar putea să încerce. Ar fi o premieră”, a conchis liderul USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
barna,
băsescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici