Băsescu: Acţiunea Wikileaks a făcut mult rău lumii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, întrebat ce opinie are despre fenomenul Wikileaks, că acţiunea condusă de Julian Assange "a făcut mult rău lumii".

23 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Acţiunea Wikileaks a făcut mult rău lumii

Băsescu: Acţiunea Wikileaks a făcut mult rău lumii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Poate fi şi parte a libertăţii de exprimare, pe de-o parte, dar, pe de altă parte, secretele statelor nu pot fi subiecte de presă", a spus Băsescu, răspunzând unei întrebări legate de Wikileaks.

Şeful statului a continuat, arătând că, în opinia sa, chiar "respectând dreptul la lberă exprimare", "acţiunea Wikileaks a făcut rău lumii".

"Mult rău lumii", a accentuat şeful statului, după o tăcere de câteva secunde.

Întrebat ce a discutat, recent, cu ambasadorii UE acreditaţi la Bucureşti, Băsescu le-a răspuns ziariştilor, râzând, să aştepte următoarele postări de la Wikileaks.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici