Băsescu: Dacă premierul vine cu propuneri de remanieri, le accept repede

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, în cadrul emisiunii "Prim plan" de la TVR, că în cazul în care premierul Emil Boc va veni cu propuneri de remaniere, le va accepta în mod rapid, menţionând însă, întrebat dacă se poate vorbi şi despre schimbarea premierului, că nu este cazul să se intre într-o criză politică.

386 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă premierul vine cu propuneri de remanieri, le accept repede

Băsescu: Dacă premierul vine cu propuneri de remanieri, le accept repede (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Întrebat dacă, în prezent, după încheierea vizitei misiunii FMI în România, este "momentul unei remanieri", Băsescu a declarat: "Dacă premierul va veni cu o astfel de propunere, o voi aproba foarte repede".

Întrebat dacă se poate vorbi despre o schimbare de premier, Băsescu a răspuns că nu este cazul să se intre într-o criză politică.

"Nu cred că ceea ce lipseşte acum e o perioadă de instabilitate politică. Nu cred că ăsta e dezideratul vieţii noastre acum", a afirmat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici