Băsescu, întrebat dacă l-a sunat Ponta: Staţi mă copii, că nu am avut timp să răspund

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat de jurnalişti, marţi seară, la plecarea de la lansarea noilor modele Dacia, dacă a fost sunat de către premierul Victor Ponta, el precizând: "Staţi măi copii, că nu am avut timp să răspund".

1188 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat dacă l-a sunat Ponta: Staţi mă copii, că nu am avut timp să răspund

Traian Băsescu (Imagine:Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Preşedintele a participat, marţi seară, după declaraţia de presă de la Palatul Cotroceni, la evenimentul de lansare a noilor modele Logan şi Sandero produse de Dacia Renault.

La plecarea de la eveniment, el întrebat de jurnalişti dacă a fost sunat în această seară de premierul Ponta.

Băsescu a spus "Staţi măi copii, că nu am avut timp să răspund", după care s-a urcat în maşină şi a plecat.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că va avea o întâlnire cu premierul Victor Ponta, precizând că nu ştie dacă aceasta va avea loc miercuri sau joi şi că discuţiile vor fi stabilite în funcţie de programele fiecăruia.

El a spus, la finalul declaraţiei de presă de la Cotroceni, că vrea să răspundă unei întrebări care, potrivit preşedintelui, pare să preocupe presa.

"Ca să închid, o mare problemă care nu lasă presa să se odihnească - voi avea o întâlnire cu primul ministrul Victor Ponta, nu ştiu dacă mâine sau poimâine, dar am stabilit-o la discuţiile anterioare, funcţie de cum are programul fiecare o vom avea, întâlnirea", a declarat Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri după amiază, la Bruxelles, că o să îl caute pe preşedinte pentru întâlnirea de miercuri legată de mandatul de reprezentare la Consiliul European.

"În drum spre aeroport, în această seară, îl voi suna pe preşedinte pentru a stabili o întâlnire în funcţie de programul domniei sale", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici