Băsescu le-a răspuns PDL-iştilor care l-au propus tot pe Boc premier: Voi sunteţi nebuni?

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus democrat-liberalilor prezenţi, marţi, la Cotroceni, la consultările de după adoptarea moţiunii de cenzură, că nu poate nominaliza un premier care tocmai a căzut, relatează cotidianul "Gândul" în ediţia on-line.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu le-a răspuns PDL-iştilor care l-au propus tot pe Boc premier: Voi sunteţi nebuni?

Băsescu le-a răspuns PDL-iştilor care l-au propus tot pe Boc premier: Voi sunteţi nebuni? (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse PDL citate de publicaţie, Traian Băsescu le-a transmis democraţilor la Cotroceni că nu agreează ideea de a-l nominaliza pe Emil Boc premier din nou.

Preşedintele a precuizat, potrivit aceloraşi surse citate de "Gândul", că ţine la preşedintele PDL şi că acesta este "creaţia" sa.

"Voi sunteţi nebuni? Suntem o ţară europeană, cum aş putea eu să nominalizez un premier care tocmai a fost demis?", le-ar fi spus şeful statului democrat-liberalilor, potrivit ziarului "Gândul".

Potrivit aceloraşi surse, "şeful statului a considerat demisia guvernului înainte de moţiune ca fiind «soluţia corectă», solicitare a şefului statului care nu a fost însă urmată de către Emil Boc".

Preşedintele Traian Băsescu a invitat pentru marţi partidele la Cotroceni, la consultări, după ce moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR la adresa Guvernului a fost adoptată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici