Băsescu: PDL nu mai are un lider care să tracteze partidul. E nevoie de un PDL revitalizat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Cluj, că este nevoie de un PDL "revitalizat" pentru că, aşa cum este acum, se îndreaptă spre "zona marginală a politicului", neavând un lider care să tracteze partidul.

883 afișări
Imaginea articolului Băsescu: PDL nu mai are un lider care să tracteze partidul. E nevoie de un PDL revitalizat

Băsescu: PDL nu mai are un lider care să tracteze partidul. E nevoie de un PDL revitalizat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la Priăria Cluj-Napoca, unde a avut o scurtă întâlnire cu primarul Emil Boc, că PDL nu mai are un lider care să tracteze partidul.

"Este nevoie de un PDL revitalizat, care să fie alternativa, pentru că aşa cum merge acum mă tem că se îndreaptă spre zona marginală a politicului. Partidul are nevoie de un lider care să îl tracteze.

Şeful statului a mai spus că elita PDL "nu depăşeşte media şi medicritatea politicului: "Îţi trebuie forţa unui partid, dar şi un politican, doi-trei care să fie peste mediocritatea politicului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici