Băsescu: Rămâne de văzut dacă se va găsi un partid care să îşi asume candidatura mea

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, că nu poate să precizeze, în prezent, din partea cărui partid va candida la alegerile prezidenţiale, afirmând că rămâne de văzut dacă se va găsi un partid care să îşi asume candidatura sa.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Rămâne de văzut dacă se va găsi un partid care să îşi asume candidatura mea

Băsescu: Rămâne de văzut dacă se va găsi un partid care să îşi asume candidatura mea (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, la Sânnicolau Mare, de corespondentul MEDIAFAX, din partea cărui partid va candida la alegerile prezidenţiale, şeful statului spunând că rămâne de văzut dacă vreun partid îşi va asuma candidatura sa.

"Constituţia nu îmi permite să fiu membrul vreunui partid. Rămâne de văzut dacă se va găsi un partid care să îşi asume candidatura mea", a spus Băsescu.

Traian Băsescu a declarat, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, unde participă la o întâlnire cu fermierii din zona de vest a ţării, că va candida în acest an la Preşedinţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici