Băsescu: Românii sunt minţiţi zilnic, domnişoare cu ochii cât cepele vorbesc de bănişorii oamenilor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la BNR, că românii sunt minţiţi zilnic, "domnişoare rujate, cu ochii cât cepele" spunând cum se reduc salariile şi trebuie salvaţi "bănişorii" oamenilor, şeful statului precizând însă că aceştia sunt bani pe care România nu îi produce şi nu îi poate plăti.

60 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Românii sunt minţiţi zilnic, domnişoare cu ochii cât cepele vorbesc de bănişorii oamenilor

Băsescu: Românii sunt minţiţi zilnic, domnişoare cu ochii cât cepele vorbesc de bănişorii oamenilor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Românii sunt păcăliţi zilnici, sunt minţiţi. O să vedeţi fete rujate, cu ochii cât cepele: «se reduc salariile, să le aducem banii, bănişorii lor». Bănişorii acestor oameni sunt bani pe care nu-i producem, îi împrumutăm pentru a-i plăti. Nu putem să ne lăsăm păcăliţi la nesfârşit de iluzii. Atunci, avem obligaţia să ne optimizăm costurile în sistemul sanitar, unde a crescut alocarea în ultimii 10 ani de cel puţin 4-5 ori. Rezultatul: datorită proastei gestionări, un sistem de sănătate mai slab decât acum 10 ani, mai puţin performant", a afirmat Băsescu.

Şeful statului a mai declarat că românii trebuie să se obişnuiască "să muncească bine ca să trăiască bine şi să trăiască mai puţin bine dacă muncesc mai puţin bine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici