Băsescu şi-a exprimat bucuria după achitarea lui Mitică Dragomir: Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun public

Fostul preşedinte Traian Băsescu a salutat, marţi, decizia judecătorilor de a-l achita pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, precizând că acesta "are gura mare, ştie meseria fotbalului şi şi-a pus toată preacurvia adunată în fotbalul românesc în slujba cluburilor".

2671 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi-a exprimat bucuria după achitarea lui Mitică Dragomir: Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun public

Băsescu şi-a exprimat bucuria după achitarea lui Mitică Dragomir: Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun public

"Salut Mitică Dragomir ! Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun public : mă bucur pentru Mitică Dragomir. După 10 ani de hărţuire prin instanţe azi a fost achitat după ce în primă instanţă primise 7 ani de puşcărie. Are gura mare, ştie meseria fotbalului şi şi-a pus toată preacurvia adunată în fotbalul românesc în slujba cluburilor. Salut Mitică Dragomir ! Fotbalul românesc are nevoie şi de “nebuni” ca el", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au achitat, marţi, pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a fost condamnat în primă instanţă la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani.

Decizia este definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici