Băsescu spune că nu cunoaşte acţiunile de protest ale PSD

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la plecarea de la şedinţa PDL de la Parlament, răspunzând unei întrebări, că nu cunoaşte şi nu a urmărit acţiunile de protest ale PSD legate de arestarea preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu.

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că nu cunoaşte acţiunile de protest ale PSD

Băsescu spune că nu cunoaşte acţiunile de protest ale PSD (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Băsescu a declarat, întrebat fiind, că nu cunoaşte situaţia acţiunilor de protest ale PSD vizavi de arestarea lui Nicolescu.

"Nu le-am urmărit, nu ştiu despre ce vorbiţi", a replicat preşedintele Băsescu la insistenţele unui jurnalist.

Preşedintele Traian Băsescu a plecat, luni seară, de la şedinţa grupurilor PDL de la Cameră şi Senat care se desfăşoară la Parlament, declarând presei că s-a discutat despre priorităţile legislative.

Băsescu a fost condus la plecare de liderul grupului PDL de la Cameră, Mircea Toader.

Răspunzând unei întrebări, şeful statului a menţionat că la întâlnire s-a discutat despre priorităţile legislative.

PSD a organizat, luni, acţiuni de protest în faţa sediilor PDL din oraşe reşedinţă de judeţ din Cluj, Iaşi, Sibiu, Braşov, Timişoara, Târgu Mureş, Suceava, Piteşti şi Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici