Băsescu: Sunt convins că voi rămâne partener cu Emil Boc până când ieşim din politică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că este convins că va rămâne partener cu Emil Boc până când vor ieşi din politică, adăugând că atunci când va fi mai liber vor ”pune împreună umărul” la crearea unui partid nou care să devină ”extrem de competitiv la alegerile din 2016”.

195 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sunt convins că voi rămâne partener cu Emil Boc până când ieşim din politică

Băsescu: Sunt convins că voi rămâne partener cu Emil Boc până când ieşim din politică (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a afirmat, răspunzând unei întrebări, că relaţia sa cu Emil Boc este ”o construcţie politică comună”, care va continua şi după ce şeful statului îşi va termina mandatul.

Sunt convins că atunci când eu voi fi mai liber puţin o să punem împreună umărul la crearea unui partid nou care să devină extrem de competitiv pentru alegerile din 2016”, a mai spus Băsescu, adăugând că ”parteneriatul” cu Emil Boc rămâne valabil ”multă vreme”, cu atât mai mult cu cât ei susţin acelaşi candidat la alegerile prezidenţiale, respectiv Elena Udrea.

Şeful statului a mai spus că este convins că va rămâne partener cu Emil Boc până când vor ieşi din politică.

De asemenea, Băsescu a afirmat că estimează că în 2016, la alegerile parlamentare, PMP ”va fi un partid de 25-30%”.

”Dacă reuşiţi să vă menţineţi entuziasmul, estimez că în 2016, la alegerile parlamentare, PMP va fi un partid de 25-30%”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la Mamaia, la Şcoala de Vară a tineretului PMP, el ajungând la reuniune în jurul orei 16.00 şi purtând un tricou bleu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici