Băsescu: Sunt în campanie doar pentru că exist. Nu e departe momentul în care voi decide să mă apăr

Preşedintele Traian Băsescu a apreciat, marţi, că el este acuzat că ar fi în campanie electorală doar pentru că există, şeful statului avertizând că nu este departe momentul în care va decide să se apere, pentru că toată campania la nivel central şi local se desfăşoară în jurul persoanei sale.

254 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sunt în campanie doar pentru că exist. Nu e departe momentul în care voi decide să mă apăr

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat cum consideră relaţia sa de acum cu Victor Ponta, Traian Băsescu a răspuns că l-a deranjat doar un singur lucru la premier, respectiv că a spus că preşedintele este în campanie.

"Nu m-a deranjat decât un singur lucru la Victor Ponta, că a zis că preşedintele e în campanie. Nu e niciun politician pe toate posturile de televiziune, nu e niciun politician care să nu meargă şi să nu vorbească de Băsescu, în general atacându-l. Nu e niciun jurnalist care să nu se simtă obligat să îl atace pe preşedinte", a spus Băsescu.

"Eu sunt în campanie doar pentru că exist şi nimeni nu mă poate opri să exprim puncte de vedere", a afirmat preşedintele.

El a continuat: "Nu sunt departe de momentul în care voi decide să mă apăr, pentru că toată campania de la nivel central şi local se desfăşoară în jurul lui Traian Băsescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici