Băsescu, vizibil emoţionat, în timpul declaraţiei despre ce-şi doreşte în 2014

Preşedintele Traian Băsescu a fost vizibil emoţionat, marţi seară, în timpul declaraţiei pe care a făcut-o la intrarea într-un restaurant din Predeal, unde îşi petrece Revelionul.

858 afișări
Imaginea articolului Băsescu, vizibil emoţionat, în timpul declaraţiei despre ce-şi doreşte în 2014

Băsescu, vizibil emoţionat, în timpul declaraţiei despre ce-şi doreşte în 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Traian Băsescu a fost aşteptat de jurnalişti la intrarea în restaurant, care l-au întrebat pe şeful statului ce îşi doreşte pentru noul an.

În timpul declaraţiei, preşedintele a fost vizibil emoţionat.

“Mi-aş dori ca românii să înţeleagă că prosperitatea nu vine peste noapte”, a spus şeful statului, în timpul declaraţiei, în care a vorbit şi despre Guvern, despre redobândirea credibilităţii României, dar şi despre cum şi-ar dori să fie viitorul preşedinte.

El a precizat, de asemenea, că românii trebuie să fie mândri că au trecut probabil cel mai rapid peste criza din 2009-2010.

“Uitaţi-vă la alte ţări cum se chinuie şi acum să revină pe pieţele internaţionale, iar românii nu sunt mândri de cea mai mare performanţă a lor ca popor, în ultimii ani, aceea de a trece peste criză cu uşurinţă, să se afle de trei ani în situaţie de creştere economică”, a spus Băsescu.

El a făcut aceste declaraţii la intrarea într-un restaurant din Predeal, unde îşi petrece Revelionul.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au revenit luni la Predeal, unde s-au aflat şi de Crăciun.

Preşedintele şi soţia sa, Maria Băsescu, sunt cazaţi la vila de protocol din Predeal, unde au sosit luni după-amiază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici