Băsescu, ziariştilor: Temele europeane nu sunt de importanţa unor situaţii ca divorţul lui Irinel

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la începutul conferinţei de presă pe teme europene, că subiecte precum Pactul european de stabilitate sau cel pentru competitivitate nu sunt de interes pentru ziarişti pentru că nu au "importanţa unor situaţii dramatice ca divorţul lui Irinel".

44 afișări
Imaginea articolului Băsescu, ziariştilor: Temele europeane nu sunt de importanţa unor situaţii ca divorţul lui Irinel

Băsescu, ziariştilor: Temele europeane nu sunt de importanţa unor situaţii ca divorţul lui Irinel (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Fiind probleme de interes european, cu o reflectare puternică în ceea ce trebuie să se întâmple în România, sunt convins că nu sunt de interes pentru dumneavoastră, dar eu am obligaţia să-mi fac datoria de a le aduce la cunoştinţa publicului, urmând ca dumneavoastră să faceţi ce vreţi cu aceste puncte de vedere. Nu sunt de importanţa unor situaţii dramatice, ca divorţul lui Irinel sau... Nu. Sunt lucruri mult mai simple astea şi cred că nu vă interesează", le-a spus preşedintele ziariştilor, în debutul conferinţei de presă de la Cotroceni pe teme europene.

Băsescu a prezentat, apoi, pe larg, subiectele pe care le-a discutat, în cursul dimineţii, cu preşedintele Consiliului Europen, Herman Van Rompuy.

Monica Columbeanu vrea să divorţeze de Irinel Columbeanu, procesul urmând să înceapă la Judecătoria Buftea pe 21 martie, potrivit site-ului instanţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici