Berceanu: Boc e cel mai bun premier cu care am lucrat

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, duminică, la Craiova, că Emil Boc este cel mai bun premier cu care a lucrat, care va intra curând în "galeria prim-miniştrilor", în acest context Berceanu vorbind şi despre Winston Churchill.

20 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Boc e cel mai bun premier cu care am lucrat

Berceanu: Boc e cel mai bun premier cu care am lucrat

"Am nişte mandate de ministru în spate care să mă facă să vorbesc foarte în cunoştinţă de cauză despre prim-miniştri şi de performanţele de prim-ministru ale unuia sau altuia. Deşi domnul Boc este singurul premier care m-a dat afară din Guvernul său, eu vă spun, poate în premieră, că, dacă fac o comparaţie a mea, este cel mai bun prim-ministru pe care l-am avut, dintr-o multitudine de criterii", a declarat Radu Berceanu.

Senatorul PDL susţine că, spre deosebire de predecesorii săi, Emil Boc are o capacitate mare de a înţelege lucrurile şi din alte domenii decât cel în care s-a pregătit.

"Eu, personal, nu pentru că este preşedintele PDL, pentru că am mai criticat preşedinţi, dar dacă pe mine mă pune să pun prim-miniştrii cu care am lucrat eu într-o ordine, pe primul loc l-aş pune pe Emil Boc. Ca şi capacitate de muncă, de a înţelege lucrurile nu numai din domeniul său, ci şi din altele, eu cred că nu are niciun fel de problemă", a mai spus Radu Berceanu.

Fostul ministru al Transporturilor a adăugat că, din perspectiva timpului, măsurile adoptate de premierul Emil Boc se vor "limpezi", iar lumea îşi va da seama că toate cabinetele pe care le-a condus au avut o misiune grea.

"Churchill a câştigat războiul, dar a pierdut alegerile. Aşa că până la urmă, dintr-o perspectivă mai îndepărtată, lucrurile încep să se vadă altfel. Eu sunt convins că în această perioadă, în care oamenii or să vadă altfel, mai clar, o să-şi dea seama că această perioadă de doi ani a fost o încercare extraordinară pentru România şi că Emil Boc şi Guvernul au avut o misiune foarte grea şi, Slavă Domnului, cel puţin până în prezent, au trecut-o foarte bine. Oamenii judecă la nivelul impactului direct, scăderea salariului de exemplu, dar în momentul în care va interveni timpul, care le limpezeşte altfel, eu cred că Emil Boc va avea un loc important în galeria de prim-miniştri, de preşedinţi de partid", a adăugat Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici