Blaga: Desemnarea comisarului european demonstrează jocurile meschine din interiorul PSD

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la finalul şedinţei ACL, că modul de desemnare a comisarului european din partea României ”demonstrează jocurile meschine din interiorul PSD”, procesul fiind lipsit de transparenţă, el menţionând că PNL şi PDL îl susţin pe Dacian Cioloş.

167 afișări
Imaginea articolului Blaga: Desemnarea comisarului european demonstrează jocurile meschine din interiorul PSD

Vasile Blaga (Imagine: Bogdan Danescu/ Mediafax Foto)

”Lipsa de transparenţă a premierului în desemnarea comisarului european din partea României nu face altceva decât să demonstreze jocurile meschine din interiorul PSD. Cerem premierului, dacă tot spune că respectă Parlamentul şi că Parlamentul este principala instituţie democratică a României, să respecte procedurile parlamentare pentru desemnarea acestuia”, a declarat Blaga.

Liderul PDL a fost întrebat despre informarea către şefii celor două Camere ale Parlamentului de care a vorbit premierul.

”Este încă o minciună a domniei sale, că şi PSD spune, că poate o fi o doamnă, dar care o fi nu ştie nici PSD”, a spus Blaga.

De asemenea, el a fost întrebat dacă ACL nu ia în calcul să facă o propunere de comisar european din partea României care să fie ”de nerefuzat”.

”Nu mergem pe teoria absurdului, avem Guvern şi avem preşedinte. Asta e teroria absurdului, ce să propună Opoziţia comisar european. (...) Avem foarte multe propuneri, una dintre ele este a domnului Cioloş”, a mai spus preşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici